True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-05-2024




Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

De uitzending staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival. Hoe brengt Joost Klein het er vanaf in de tweede halve finale? Direct na de uitslag de nabeschouwing met Henkjan Smits, Carolina Dijkhuizen, Rob Jetten, Sipke Jan Bousema, Barrie Stevens en April Darby.



Secrets of Prince Andrew
Secrets of Prince Andrew: Afl. 2

In 2019 is Prins Andrew zo goed als vergeten. Dit alles verandert met de arrestatie van Jeffrey Epstein voor seksueel misbruik van jonge meisjes. Ook Andrew wordt beschuldigd van seksueel misbruik en na de dood van Epstein wacht de wereld op de reactie van de prins. Hij neemt de opmerkelijke beslissing om mee te werken aan een interview op de BBC. Newsnight-presentatrice Emily Maitlis en producer Sam McAlister vertellen over de voorbereidingen op het interview en hoe het interview faliekant verkeerd gaat en enorme gevolgen heeft voor de prins en het koningshuis.



2Doc
2Doc: Afl. 30

Nog elke week neemt de 92-jarige Tineke haar zestigjarige, meervoudig gehandicapte zoon mee om samen te gaan zwemmen. Maar hoe lang houdt ze deze mantelzorg vol? Een documentaire over de grenzen van het moederschap.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 84 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 mei, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Pro-Palestijnse demonstraties. De Universiteit van Amsterdam (UvA) is sinds dinsdag het strijdtoneel van pro-Palestijnse demonstraties. Rector magnificus van de UvA, Peter-Paul Verbeek, schuift aan in de studio. Hoe kijkt hij naar de protesten? * Rotterdamse actieplan 'Buitenslapers'. Rotterdam heeft een nieuw plan gelanceerd om de overlast van dak- en thuislozen in de stad tegen te gaan. De gemeente wil met het zogeheten Actieplan Buitenslapers in zes tot acht weken zestig Oost-Europese daklozen in Rotterdam van straat halen. In de studio spreken we met wethouder Ronald Buijt van Leefbaar Rotterdam, de bedenker van de plannen.



Podium ZWART
Podium ZWART: Afl. 4

Levensliederen met een vleugje activisme, Veronica ontvangt Sophie Straat en er is muziek van de Belgische sensatie Chibi Ichigo.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 3

In Italië is de arbeidsmarkt op z'n zachtst gezegd scheef te nemen. Zo is er geen officieel minimumloon of bijstandsuitkering. De huidige regering maakt het er ook niet bepaald beter op. Hoe kan dit?



Eurovisie Songfestival
Eurovisie Songfestival: Afl. 2

Live vanuit het Songfestivalcafé blikt Rik van de Westelaken samen met verschillende gasten vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen treden op en waar moet op gelet worden? Commentatoren Cornald Maas en Jacqueline Govaerts geven de allerlaatste updates vanuit het Zweedse Malmö, waar het festival plaatsvindt. Hila Noorzai proeft de sfeer achter de schermen en spreekt met de deelnemende artiesten.



Pointer
Pointer: Afl. 18

Sissen, seksueel getinte opmerkingen en hinderlijk achtervolgen: veel vrouwen hebben last van straatintimidatie. We onderzochten waar vrouwen zich in Nederland onveilig voelen en kregen duizenden reacties. Gemeenten breken al jaren het hoofd over een aanpak tegen straatintimidatie. Wat werkt? Voorlichting en campagnes of juist repressie? Per 1 juli is straatintimidatie strafbaar. Een stap in de goede richting, maar hoe zit het met de handhaving? We spreken met slachtoffers, onderzoeken de rol van het onderwijs en kijken naar wat boa's en de politie kunnen doen tegen dit hardnekkige probleem.



FORMULA 1
FORMULA 1: 15 Iconic Ayrton Senna Moments

Ayrton Senna made a significant impact on the world of Formula 1 during the ten years he spent in the sport. Watch 15 of his most iconic moments, from his first points and podium finishes to his legendary duels with Mansell on the streets of Monaco as well his thrilling victories that cemented his status as an eternal legendary figure in the world of motorsport. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Formula1 #Senna30



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 94

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 32

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 93

In de oudste haven van Rotterdam woont de 21-jarige Toma's op een sleepboot uit 1901. Met hulp van vrienden en familie heeft hij de boot eigenhandig opgeknapt tot een sfeervolle plek. * Chef-kok Rosah is in Yerseke. Hier kweekt de familie De Koeijer de lokale delicatesse krukels. Rosah duikt in de Yerseke traditie van krukels rapen en proeft een bijzondere combinatie. * Karl Spaaij bouwt maquettes. Van het Rotterdam Centraal Station tot aan de Amsterdam ArenA. Geen gebouw is te groot voor hem. Karl werkt aan een maquette waarbij sommige onderdelen nauwelijks met het blote oog te zien zijn.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 72

Jeroen Stekelenburg zit naast Jeroen. * Femke Halsema reageert op de studentenprotesten bij de UvA. * Veruit de meeste drugs die worden onderschept in de Rotterdamse haven komen uit cocaïne-knooppunt Ecuador. Danny Ghosen was voor een nieuwe 'Danny ter plekke' in de narcostaat om gebruikers de verregaande gevolgen van hun partydrugs te tonen. * We kunnen eindelijk Joost Klein op het podium in Malmö bewonderen. Zal hij de eindstrijd van het Eurovisie Songfestival halen? Met Edsilia Rombley, Barry Paf en Emma Wortelboer. * Om het feestgevoel in gang te zetten, sluit de Amsterdamse brassband Valvetronic af met een speciale versie van Europapa.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 130

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Stacey is hier voor haar prins Charming. Maar toch komt Martijn volgens haar wel in aanmerking voor haar prins op het witte paard. Bart is direct enthousiast over zijn date Sanne, maar of die gevoelens omgekeerd ook zo zijn?





Het klokhuis
Het Klokhuis: De meeste vogels bouwen nesten om veilig hun jongen in groot te brengen. Een nest bouw

De meeste vogels bouwen nesten om veilig hun jongen in groot te brengen. Een nest bouwen is een hele kunst, elke vogelsoort gebruikt daar weer andere materialen en technieken voor. Eva en bioloog Auke-Florian gaan op zoek naar vogelnesten in de stad. En die vind je op allerlei plekken. Eva ontdekt dat een meerkoetnest bouwen nog niet meevalt. De Boze Man is ontroerd dat stadsvogels zich zo aanpassen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Vandaag laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken. Historicus Maarten van Rossum vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Deze keer: een grootse dijkdoorbraak en de oudste obligatie ter wereld.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 111

Druk op Bidens wapenleveringen aan Israël * Succesvol project om zij-instromers in de zorg te krijgen * 1 op de 10 fans kijkt dit jaar niet naar het Eurovisie Songfestival, uit protest tegen de deelname van Israël * Experts bezorgd om vogelgriep bij Amerikaanse koeien: is Nederland voorbereid op een uitbraak? 'Tests liggen klaar'



FORMULA 1
FORMULA 1: Experience Lando Norris' Final Lap IN FULL! | 2024 Miami Grand Prix

Relive the exciting final laps of the 2024 Miami Grand Prix, where Lando Norris clinched his first Grand Prix victory. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 94 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 mei, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
PANIEK! GIO IK WIL DIT NIET MEER IN HUIS!😰

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 11

Mary heeft een grote verrassing voor Edith. Henry en Mary zijn gelukkig samen. Hij probeert een goede stiefvader te zijn en een steun voor Mary. Van het autoracen geniet hij echter niet meer.



SLAM!
Melissa Pools (DJ-set) | SLAM!

Melissa Pools came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Melissa Pools? Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 129

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Ik Maak Een PRESIDENTEN Zaal (Kleurstad)

Bedankt voor het kijken naar Ik Maak Een PRESIDENTEN Zaal (Kleurstad) In deze video speel ik samen met @Giel1 & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 8

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



Boos
Huisbaas Mustapha: bedreigt, intimideert en zet huurders huis uit | BOOS S11E02

Deze week is het weer zover: een vervelende huisbaas die de wet aan zijn laars lapt en zijn huurders op stel en sprong het huis uit trapt. Verhuurder Mustapha heeft naar eigen zeggen: ‘schijt aan de wet’ en blijft huurders Sean en Flora intimideren met dreigende belletjes en appjes totdat zij gedwongen worden het huis te verlaten, ondanks dat het hun recht is te blijven. Alsof dat nog niet genoeg is, weigert Mustapha ook nog eens de huurders hun voorgeschoten huur en borg terug te betalen. Helaas zijn Sean en Flora niet de enigen die met dit soort taferelen te maken krijgen. We ontvangen regelmatig berichten in onze mailbox over huisbazen die misbruik maken van hun positie in deze kapotte woningmarkt. Daarom willen we jullie in deze aflevering ook meegeven wat de rechten van huurders precies zijn en waar je op moet letten als je van plan bent een woning te huren. Onthoud goed: je hebt altijd huurrechten, zelfs als er iets anders in je huurcontract staat. Hieronder vind je handige links waar je jouw huurrechten kunt vinden: Stichting Woon! Klik hier De Rijksoverheid: Klik hier Juridisch Loket: Klik hier Met dank aan het juridisch advies van Stichting Woon! en ‘Het Juridisch Loket’ Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Gelukkig wacht er thuis een gevulde kledingkast op ons! #370 By Nienke Plas

Zon zee en zand in de zwemluiers van m'n kids. Na een hectische cruise hebben toch nog een paar dagen kunnen uitrusten in de zon. Nu kunnen we er weer volle bak tegen aan! Bestel hier de nieuwe merch! Klik hier SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Eucharistieviering/Eurovisie
Eucharistieviering/Eurovisie: Afl. 2

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Sint-Niklaaskerk in Hérémence, Zwitserland.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 89

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 134

Samson en Marie komen op visite, het ideale moment voor Samson om een compliment te maken. Maar weet Samson wel hoe je een complimentje uitdeelt? Goochelaar Steven Kazàn laat een goede truc zien en krijgt daar complimenten voor. Fenna knutselt een hartendoosje vol complimenten.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: #13 Eerste Hulp bij Overprikkeling

In deze aflevering hebben we het over overprikkeling en hoogsensitiviteit (HSP). We geven tips hoe je kan voorkomen dat je overprikkeld raakt en wat je het beste kan doen als je er midden in zit. Wij zijn beiden hoogsensitief (we leggen uit wat dit precies is) en hebben afgelopen jaren heel veel gedaan om om te gaan met overprikkeling. Zeker sinds we kinderen hebben.  **Kortingscode Loop earplugs: LOOPXSANNY10 voor 10% korting op alle Loop earplugs. De Quiet versie is heel fijn voor wanneer je weleens overprikkeld bent en op drukke plekken bent.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 129

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 93

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 33

Het orgel in de Janskerk van Utrecht is de liefde van zijn leven voor Laurens de Man, maar kan niet 's avonds mee naar huis. Gelukkig past de handzame variant wel in zijn huiskamer.