True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

21-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Marieke Blom, Michel Klijmij-van der Laan en Karsten Klein over het klimaatlabel. * Odo Olthoff over het brugongeluk in Lochem. * Bert Kabel, Koos Spee en Joop Leemans over rijvaardigheid van ouderen. * Tyrone en Marcel Sterkenburg willen de worstelwereld veroveren.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 19

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 28 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 februari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 3

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert haalt het hele feestje naar voren. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Oekraïense minister van BZ Dmytro Koeleba waarschuwt voor nieuwe plannen van Rusland. Ondertussen oefent de NAVO hoe het moet reageren als een lidstaat door Rusland wordt aangevallen. Te gast: voormalig secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer. * Vrijwel niemand werd zo snel miljardair als crypto-ondernemer Sam Bankman-Fried, maar ook (bijna) niemand verloor zo snel zo veel geld. Bestsellerauteur Michael Lewis volgende hem twee jaar, tot en met de val van zijn bedrijf FTX. * Onderzoekers van de Wageningen Universiteit analyseerden ontsnappingspogingen van muggen met behulp van AI en dat leverde nieuwe inzichten op.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 4

Flores (22) heeft een persoonlijkheidsstoornis waardoor ze met haar ene oog in de realiteit leeft en met de andere in een fantasiewereld. Emma gaat ook een fantasiewereld in en ervaart hoe eng dat is. Joey (25) is met zijn 1.24 meter wat kleiner dan een gemiddelde man. Hij neemt Emma mee naar de club om dit eens te ervaren vanuit zijn point of view.



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

In Friesland zet de familie Nassau-Dietz de Oranjelijn voort na het overlijden van koning-stadhouder Willem de Derde. Vanuit Leeuwarden proberen zij de naam en faam van hun Oranjevoorgangers te evenaren en het stadhouderschap over heel Nederland te bemachtigen.



De Toekomst is Grijs
De Toekomst is Grijs: Afl. 3

Welk beeld hebben we van ouderen? Jong hoort bij jong en oud hoort bij oud. Buiten de familie is er nauwelijks contact tussen jong en oud. Ze kennen elkaar niet, begrijpen elkaar niet en helpen elkaar ook niet. Kunnen intergenerationele vriendschappen een oplossing zijn voor de vergrijzing?



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Bas en Anna ondersteunen zowel particulieren als ondernemers met het toepassen van manifestatie, door ze te leren hoe ze de 'law of attraction' kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Het succes dat het stel hiermee oogsten, geeft Bas en Anna de vrijheid om te doen en laten wat ze willen. En dat laatste geeft ook de ruimte om op alle exotische plekken neer te strijken en vanuit daar hun Masseus Movement verder uit te breiden. Of dat nu in Indonesië, Peru of Zuid-Spanje is. Voor de familie Postma uit Drachten zitten verre vakanties er niet in. In een gezellige volkswijk in Friesland wonen vader Maykel en moeder Kelly samen met hun twee kinderen. De familie komt net uit een periode van grote financiële zorgen en is sinds ruim een half jaar schuldenvrij. Desondanks moet het gezin nog steeds rondkomen met een weekbudget van honderd euro en kampt met name Maykel met gezondheidsklachten.



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 4

Nagenoeg in dezelfde tijdzone als Nederland, maar toch mijlen ver weg ligt Zuid-Afrika. Dit land dat bekend staat om haar vele gezichten en uitgestrekte wildernis krijgt bezoek van een bijzonder duo: De een was voetballer bij Real Madrid, zwierf de hele wereld over en is tegenwoordig werkzaam in de zorg: Royston Drenthe. De ander is de tv-presentatrice, tevens seksuologe, oud Miss Belgie én politica: Goedele Liekens. De twee reizen van Pretoria door de noordoosthoek van Zuid-Afrika. Door het terrein van het Venda volk, een gebied vol wilde dieren, is het hun missie om het huis van de mytische python te bereiken: het Fundudzi meer.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 38

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 7

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 7

Schilders van de Haagse School, zoals Mesdag, Maris, Jozef Israëls en Suza Robertson, geven in hun doeken een inkijkje in het leven van kinderen aan het einde van de 19e eeuw. Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks bekijkt de intieme, vermakelijke en soms hartverscheurende kinderportretten op de tentoonstelling Kinderen van de Haagse School in Museum Panorama Mesdag.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 37

Henk en Isolde wonen in een oud schoolgebouw in Markelo. In het pand, waar het stel vroeger een fotozaak heeft gerund, wordt nu heerlijk gewoond. Vintage en antiek uit Oostenrijk wordt gecombineerd met modern design en kleurrijke kunst. * Als je denkt aan Groningen, denk je aan de Martinitoren, het Groninger Museum én natuurlijk aan Groninger koek. Chef-kok Ramon heeft afgesproken met Edwin, een ambachtelijke koekenbakker. * In Renswoude ligt de naturalistische tuin van Hans en Yuxian. De verschillende planten en grassen zorgen het hele jaar door voor prachtige silhouetten. Zeker met sneeuw is het een sprookjesachtig tafereel.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 18

Veronica van Hoogdalem zit aan Jeroens rechterhand. * Deze week is de oorlog in Oekraïne twee jaar bezig. Waar staan we en hoe nu verder? We bespreken het met oud-generaals Peter van Uhm en Mart de Kruif. Ook oorlogsfotograaf Eddy van Wessel schuift aan. * Al 125 afleveringen gaan Harmen Snel en Martine Zoeteman-van Pelt op zoek naar het Verborgen Verleden van bekende Nederlanders. Hoe komt zo'n programma tot stand? Beide genealogen schuiven aan om uit te leggen hoe zij die familiegeschiedenis zichtbaar maken. * Ilse DeLange schuift aan over haar nieuwe album en treedt op met haar titeltrack Tainted.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 52

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Als Gosse en Jolanda een match zijn kan dat zomaar ineens flink gaan knetteren. Maar vanavond klinken er andere geluiden in de slaapkamer. Marieke wilde er een swingende date van maken, maar krijgt Gerard nog niet in beweging. Maar zo makkelijk komt hij niet van Marieke af.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Kess heeft een dwarslaesie, waardoor ze haar spieren voor een groot deel niet kan gebr

Kess heeft een dwarslaesie, waardoor ze haar spieren voor een groot deel niet kan gebruiken. In een revalidatiekliniek traint ze om weer zelfstandig te kunnen bewegen. En daar komt veel bij kijken! Nizar volgt haar, en hij spreek met arts Ineke die uitlegt wat het betekent om een dwarslaesie te hebben. En in een sketch: hoe ga je om met een cowboy in een rolstoel?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Troubadours gaat Christon op pad met Ruben Hein. Ze bezoeken Bemmel, waar Ruben is opgegroeid en waar hij begon met vogel spotten. In Trugkieke zoomen we in op de veranderende zorg en het Sint-Joseph ziekenhuis.



De Faker
De Faker: Afl. 33

In Capelle aan den IJssel ontvangt de familie Daoud Kim-Lian van der Meij bij hen thuis. Lukt het Kim-Lian om de Faker op te sporen?



Vita Cleo
HELEMAAL EMO | VITA CLEO VLOG #155

In deze video ben ik veel met Louis thuis, ga ik bij Joey eten en word ik helemaal emo door Louis. Xx Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 44

Interview met Milo Schoenmaker, bestuursvoorzitter van het COA * Steeds meer weerstand tegen bouw megawindmolens op land en dat komt niet meer alleen van burgers * Stroomleverancier maakt stroom overdag goedkoper dan 's nachts. Wat merkt de consument hiervan? * Het bedrijfsleven wil zorgen dat mbo'ers in de regio blijven werken



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 37

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





RoddelPraat
RoddelPraat: Famke Louise belt boos: 'Ik zoek je op' & Gordon belt Dennis: 'Ik kom je helpen'

Jan Roos is op vakantie om zijn relatie te redden, daarom zijn Bardo Ellens en Tukkertje Sterre er vandaag. Zij bellen met Famke Louise en Gordon. Gordon heeft een boodschap voor Dennis Schouten. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier voor RoddelPraat-live of het boek van Dennis Schouten kopen: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De oorsprong van geld - Hoe de Wereld Werkt S1 #1

Heb jij je wel eens afgevraagd waar geld vandaan komt? Of waarom alles steeds duurder lijkt te worden? Waarom zijn sommige mensen rijk en andere mensen arm en een eigen bedrijf beginnen? Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk? Is dat iets wat alleen volwassenen kunnen? Of kan jij dat als kind ook al doen? Deze en andere vragen gaan wij samen beantwoorden in mijn nieuwe programma Hoe De Wereld Werkt. Interesse in het boek 'De Tuttle Tweeling en het monster van Jekyll eiland'? Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



EnzoKnol
EnzoKnol: WIJ GAAN NAAR DE POKÉMON BEURS! #3844

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Brugklas
Brugklas: Afl. 83

Romy en Meike zijn in Hamburg om Meikes biologische moeder te zoeken.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het drama in Lochem met de ingestorte brug in aanbouw. Er vallen twee doden en twee zwaargewonden als een van de brugbogen naar beneden stort. En het laatste nieuws over het COA dat een deel van de asielzoekers uit het overvolle Ter Apel in Biddinghuizen kan onderbrengen.



Gio
Gio: DIT IS NIET WAT JE DENKT DAT HET IS..😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 36

Friederike Joppen en Suzanne de Boer schreven samen het boek Balkon Geluk, dat tips geeft over welke planten perfect voor een balkon zijn, zodat ook insecten er goed kunnen leven. * Josine Droogendijk volgde het bezoek van koningin Máxima aan Middelburg. * De ramadan gaat binnenkort beginnen. Mounir Toub heeft 'Het ramadan kookboek' gemaakt, waarin 115 recepten te vinden zijn die geschikt zijn voor onder andere de ramadanperiode. * De cast van de voorstelling De NaVertellers treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 8

De vrouw van Bates wordt dood in haar huis gevonden. Lady Cora vraagt zich af of het niet beter is Matthew naar huis te sturen, zodat dochter Mary verder kan met haar leven. Haar man wil daar echter niets van weten. Sir Richard vraagt Anna voor hem te spioneren.



SLAM!
"Ik ben de PITSPOES van MAX VERSTAPPEN" 😳 - De MensenMening CARNAVALS SPECIAL | SLAM!

Patje Piñata gaat deze week Breda in om de mensen op straat te vragen of ze in liefde op het eerste gezicht vallen. De jury mag gaan raden wat de carnavalsgangers gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 35

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: *GENIALE* Face To Face Race! (GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar *GENIALE* Face To Face Race! (GTA 5) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK WIL SPIJBELEN OMDAT IK MOET POEPEN IN ROBLOX! - Need More Poop (Goed Einde)

Oh nee, ik heb een beetje last van mijn buik, maar mijn vader wil me echt weg uit huis. Hoe kan ik hem overtuigen dat ik toch thuis moet blijven? En hoe ver moet ik gaan? Zorg dat je aankomende ZONDAG 25 februari om 10u 'S OCHTENDS op mijn kanaal klaar zit voor een hele toffe LIVESTREAM! Ik zal een groot geheim onthullen, samen met kijkers Roblox spelen en hele toffe, nieuwe, betaalbare items laten zien. Zet het in je agenda! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat een betaalde samenwerking met een bedrijf dat later pas bekend gemaakt zal worden. Voor de transparantie in deze situatie: de samenwerking loopt via GoSpooky Agency. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: The winner is... 🥁 | Unibet Goal of the Month January

Met zijn doelpunt tegen FC Groningen ontving Ernest Poku de meeste stemmen om beslag te leggen op de Unibet Goal van de Maand-trofee. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Cup challenge tussen Luxy en Lucilla. Wie gaat er winnen? 🏆 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WIELEN VAN DE BUS | Kinderliedjes | Kinderdagverblijf | Minidisco #sho

#shorts met leidsters en kinderen van het kinderdagverblijf: De wielen van de bus gaan rond en rond … Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van DE WIELEN VAN DE BUS De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gaat rijden De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit, aan en uit De lampen van de bus gaan aan en uit Als de bus gaat rijden De mensen in de bus gaan op en neer Op en neer, op en neer De mensen in de bus gaan op en neer Als de bus gaat rijden De wissers van de bus gaan heen en weer Heen en weer, heen en weer De wissers van de bus gaan heen en weer Als de bus gaat rijden De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Toet-toet-toet, toet-toet-toet De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Als de bus gaat rijden De bel in de bus doet tring tring tring Tring tring tring, tring tring tring De bel in de bus doet tring tring tring Als de bus moet stoppen De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gestopt is De buschauffeur zegt dag allemaal Dag allemaal, dag allemaal De buschauffeur zegt dag allemaal Als hij weer gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





Ziggo Sport voetbal
Porto - Arsenal

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 33

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



scHeerenveen
scHeerenveen: 𝐇𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 voorafgaand aan sc Heerenveen - Go Ahead Eagles

Voorafgaand aan de wedstrijd sc Heerenveen - Go Ahead Eagles werden doormiddel van een speciale uitvoering van het nummer Ecstasy of Gold, iedereen die ons dit jaar zijn ontvallen herdacht. Deze uitvoering van het nummer werd gedaan door Frank van Essen en Annemarijn Maandag.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn CEO Havenbedrijf Rotterdam Boudewijn Siemons, hoofdeconoom Rabobank Ester Barendregt en historicus en publicist Joost Rosendaal. Met hen gaan we het hebben over zorgen om het vestigingsklimaat, over de impact van klimaatverandering voor woningbezitters en over de Nijmeegse oorlogsgeschiedenis.





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Gelijkmaker in de laatste seconden 🫡

De samenvatting van MVV Maastricht - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 13

Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Het balletje rolt niet meer. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, terwijl het meisje wacht, toch?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: UPDATE OVER VERANDERiNG & SNOEP VERZAMELEN IN DORP | Bellinga Vlog #3095

Bedankt voor jullie Hulp! Klik hier team Bartedeal Samerwerking #Ad ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 51

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 37

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Michael Moore
Michael Moore: True # of Trump’s Fines;Only Trump Prosecutes the Prosecutor;Is Biden Throwing the El

(Ep. 308: Rumble with Michael Moore podcast) It all seems like utter madness. For more of Michael's work, subscribe to his podcast at MichaeMoore.com ******************** Music in today's episode: "⁠Mindtrain⁠" — Yoko Ono Klik hier episode is brought to you by Netflix and their masterful film "Maestro" — nominated for 7 Academy Awards including Best Picture. Available now on Netflix. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



PSV
INTERVIEWS | Dubbel gevoel na PSV - Borussia Dortmund 🎙️

Interviews na PSV - Borussia Dortmund. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier