True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

23-01-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Jaap Kuin en Remmert Keizer over het opvangen van asielzoekers. * Astrid de Jong en Mischa Blok over de genderneutrale RadioRing. * Onno de Jong en Saskia Belleman over de behandeling van de strafzaken rond de moord op Peter R. de Vries. * Jeangu Macrooy, Albert Verlinde, Lucas Hamming en Magtel de Laat over Jesus Christ Superstar.



Chicago Fire
Chicago Fire

Casey neemt een grote beslissing die zijn leven verandert. Gallo, Ritter en Violet gaan akkoord met een interview en fotoshoot. Brett en Mouch lanceren het parageneeskundeprogramma. En Cruz komt dichter bij het vaderschap.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 23 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 2

Het is weer dinsdag, dus heel Nederland ging naar kantoor. Moet het niet eens afgelopen zijn met die dinsdagdonderdagdrukte? Verder wil Westland geen asielzoekers opvangen. Of asielzoekers wel naar Westland willen, is niet bekend. En Rundfunk is te gast.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

De vape-industrie negeert het smaakjesverbod, terwijl de overheid toekijkt. Ondertussen raakt de rookvrije generatie steeds verder uit zicht.



That's My Jam
That's My Jam: Afl. 7

De host neemt vier BN'ers mee. In teams van twee doen ze onder begeleiding van een liveband muzikale spellen. Hits herkennen, vragen beantwoorden, artiesten omschrijven en instrumenten bespelen. De gasten moeten ook zelf zingen. Een draai aan het rad bepaalt wat er gezongen wordt en op welke manier.



Daddy Cool
Jody Bernal live met een DJ set 3FM Serious Request 2023 NPO 3FM

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland, die onderzoek doet naar de oorzaak en behandeling van de ziekte en hulpmiddelen biedt aan mensen die ALS hebben. In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 7 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 januari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Chicago Fire
Chicago Fire

Kidd slaat haar vleugels uit als luitenant. Commandeur Hawkins rijdt met de ambulance mee om meer over Brett te weten te komen. Casey maakt een uitstapje buiten de stad en de date-avond van Ritter slaat om in een noodsituatie.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Max 2000 asielzoekers in Ter Apel. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) moet het aantal asielzoekers dat in Ter Apel verblijft terugbrengen tot het afgesproken maximum van 2000. Hoe gaat het COA dit voor elkaar krijgen? Voorzitter Milo Schoenmaker is te gast. * Sterfhulp bij psychische problemen. Hospices krijgen steeds meer aanmeldingen van ouderen die willen sterven door te stoppen met eten en drinken omdat ze hun leven voltooid vinden. Af en toe melden zich ook jongere mensen die door psychische problemen of gebrek aan zingeving niet langer willen leven. Te gast: Niels Mulder, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 3

Zoë (27) voelt dat ze achteruit gaat en besluit een groot feest te geven waarop ze veel mensen voor het laatst zal zien. Maaike (32) weet dat ze ongeneeslijk ziek is, maar steekt het liefst haar kop in het zand. Zolang haar lichaam het toelaat, gaat ze elke dag gewoon naar haar werk. Sinds Jeffrey (36) weet dat hij niet lang meer zal leven, heeft hij maar één doel: zijn gezin goed achterlaten. Hij klust, ondanks zijn ziekte, zoveel als hij kan. Jegor (31) en zijn vriendin Daisy hebben heel bijzonder nieuws.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 2

Tijs van den Brink, Margje Fikse, Kefah Allush, Joram Kaat en Hans van der Steeg onderzoeken de actualiteit vanuit prikkelende morele dilemma's en ethische kwesties.





Urk!
Urk!

Urk wordt bedreigd door het wassende water. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 2

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Love Raft
Love Raft: Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professiona

Tien vrijgezellen ontmoeten elkaar in Zweden. Daarna horen ze aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 16

Milou en Jeroen hebben hun woning omgetoverd tot een paleisje met porseleinen beelden en andere vondsten. Met een zebra boven de schouw en her en der een panterprint is hun huis zeker niet saai. * Chef-kok Geneal duikt in de wereld van de koffie. Hij bezoekt een bijzondere koffiebranderij, een die in de gevangenis zit. Eigenaar Jemuel Lampe kreeg als ex-gedetineerde ooit een tweede kans. Dat vertrouwen biedt Jemuel nu zelf aan gedetineerden: hij leert ze het vak van barista, zodat ze succesvol kunnen terugkeren in de samenleving. * Gerard Janssen heeft een fascinatie voor dikke, oude bomen. Hij laat zijn favoriete exemplaren in Utrecht zien.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 7

Fahishta en Carlo zijn in het ziekenhuis, waar Carlo een vrij definitief besluit neemt. Hij gaat zich laten steriliseren, maar staat Fahishta ook achter deze keuze? Kevin en Nicole genieten volop van elkaar en hun geliefden tijdens hun trouwdag. Wat Kevin niet weet, is dat de drieling ook iets speciaals in petto heeft. Tatiana gaat voor het eerst op vakantie met haar drieling Hope, Faith en Charity. De sfeer zit er goed in, maar zal dat ook zo blijven? Nick en Mieke kunnen eindelijk hun dochtertje Yara voorstellen aan de pasgeboren drieling Levi, Mats en Twan. Yara komt met opa en oma op bezoek om haar nieuwe broertjes te bewonderen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 23

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Dennis trakteert Lisa meteen op een spannende avond in het donker. Bij de buren zegt Arjan eigenlijk precies wat Suzanne graag wil horen. Dus Arjan heeft echt het gevoel dat dit dus wel iets kan worden.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4583

Wij kunnen als mens nog een hoop van de natuur leren. Of beter gezegd: kopiëren. Pascal duikt in de wereld van biomimicry. De wetenschap en kunst die geniale oplossingen vindt in de natuur en die gebruikt als inspiratie voor nieuwe uitvindingen. In de sketch worden de dieren aangemoedigd om juist eens wat van de mensen te leren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust bezoekt Fré de originele gevangenis van Gravensteen, het middeleeuwse kantoor van de graaf van Zeeland. Daarnaast bezoekt ze een Duitse commandobunker. In Natuurlijk Noord-Holland trekt fotograaf Ronald met zijn camera naar de duinen en daarna bekijken we enkele van zijn beste foto's.



De Faker
De Faker: Afl. 12

In Oss speurt April Darby naar de Faker bij de familie Van der Spek. Lukt het deze bekende musicalster om te ontdekken wie er uit de toon valt?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 19

Wat betekent de komst van de spreidingswet? * Zo beleefde de burgemeester van Ter Apel een belangrijke dag * Burgers worden gedwongen om beelden van de deurbelcamera af te staan aan de politie * Waarom het nog steeds makkelijk is om chips voor Russische wapens naar Iran te sturen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 16

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Tommie plaagt Amir en Yuna. Hij zegt dat ze verkering met elkaar gaan krijgen omdat hetero

Tommie plaagt Amir en Yuna. Hij zegt dat ze verkering met elkaar gaan krijgen omdat hetero jongens en meisjes geen vrienden kunnen zijn. Krijgt Tommie gelijk?



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan. Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg; je ziet meer Tineke in de voorstelling De Schouten schoenen aan. * Jacobine van den Hoek dook in het verhaal van de echte Madame Tussauds. * Het Holland Dance Festival gaat van start. Samuel Wuersten vertelt wat we kunnen verwachten. * Is er ruimte voor een staakt-het-vuren in de Gazastrook? Defensiespecialist Patrick Bolder beantwoordt deze vraag.





SLAM!
SLAM!: KEEP ME UNDERGROUND 😶‍🌫️ #shorts #titalau #djset #remix #liveset

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Tita Lau in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier more SLAM sets ADE tracklists at Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



BarnKidz
BarnKidz: Samson ziet iets geks op de boerderij van meneer De Hond en is ervan overtuigd dat meneer

Samson ziet iets geks op de boerderij van meneer De Hond en is ervan overtuigd dat meneer De Hond een boze tovenaar is.



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waar

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 12

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma, hoofdeconoom van ING Marieke Blom en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de rechtszaak rondom aanslag op Peter R. de Vries, over de loonsstijgingen in 2024 en over de formatie.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 154

Buurvrouw Rian wil graag doedelzak leren spelen. Zou dat een succes zijn? Fenna laat zien hoe je een lekker recept kan maken in de vorm van Nessie, het monster van Lochness. Fenna krijgt les in doedelzak spelen en er wordt Schots gedanst.



Op de planken
Op de planken: Afl. 18

Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan, dat een kijkje geeft in het maakproces van de voorstelling Tempo.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 22

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.