True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-01-2024
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Excelsior - FC Groningen

27m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB beker-duel gespeeld op dinsdag 16 januari.



Chicago Fire
Chicago Fire

Griffin ontdekt de waarheid achter de dood van zijn vader en onthult waarom hij Casey echt bezocht. Gallo, Ritter en Violet ondernemen stappen om hun microbrouwerij op te zetten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 16 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Frans Voncken en Cas Wolters over Limburgse vlaai. * Gert-Jan Segers en Hein de Haas over arbeidsmigratie. * Judith de Leeuw over haar leven als straatkunstenaar. * Thomas van Groningen, Ed Nijpels en Jordy Drieman over de spreidingswet.



De Hofbar
De Hofbar: Bij het eerste beetje vorst draait het kabinet de Groningse gaskraan gewoon weer open. Wa

Bij het eerste beetje vorst draait het kabinet de Groningse gaskraan gewoon weer open. Wat doet dit met het vertrouwen van Groningers?



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Excelsior Maassluis - ADO Den Haag

24m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB beker-duel gespeeld op dinsdag 16 januari.



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Wanneer Margaret te ziek is om te werken op de laatste dag van een belangrijke onderhandeling, moet Todd zich voordoen als advocaat terwijl Margaret haar onderzoeksvaardigheden gebruikt. Margaret en Gus delen hun eerste kus.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 2 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 januari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



That's My Jam
That's My Jam: Afl. 6

De host neemt vier BN'ers mee. In teams van twee doen ze onder begeleiding van een liveband muzikale spellen. Hits herkennen, vragen beantwoorden, artiesten omschrijven en instrumenten bespelen. De gasten moeten ook zelf zingen. Een draai aan het rad bepaalt wat er gezongen wordt en op welke manier.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Eerste Kamer buigt zich opnieuw over spreidingswet. We praten met Arjan Noorlander. * Een koran verbranden: mag en kan dat? Pegida-voorman Edwin Wagensveld wilde afgelopen weekend een koran verbranden in Arnhem. De politie moest ingrijpen. Wat had burgemeester Marcouch kunnen of moeten doen? Te gast: Said Bouharrou. * Laatste aflevering over Indo Pacific. Dit keer de Zuid-Chinese Zee. We praten met Sjoerd den Daas. * Iran valt 'terroristische doelen' aan in Irak en Syrië. De Iraanse Revolutionaire Garde voerde raketaanvallen uit in Irak en Syrië. Naar eigen zeggen op een spionnenhoofdkwartier van de Israëlische inlichtingendienst Mossad.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 2

Maaike (32) heeft melanoomkanker, maar dat weerhoudt haar er niet van om door te gaan met haar grote passie: waterpolo. Haar man Hendrik moedigt haar aan tijdens een spannende wedstrijd. Zoë (27) wil voor haar dood zoveel mogelijk zelf regelen. Ze gaat langs bij een drukkerij om een rouwkaart uit te zoeken. Jegor (31) heeft veel last van stress tijdens zijn ziekte. Om te kunnen ontspannen, zit hij op zangles. Voor Eva (23) is het een belangrijke dag: ze gaat trouwen. Als klein meisje droomde ze al van haar bruiloft en nu is het zover.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 1

Kijken naar apen, giraffen en olifanten; voor veel mensen is een bezoek aan de dierentuin een prima dagje uit, maar het vertonen van dieren achter hekken staat steeds meer ter discussie. Eerder werden circusdieren verboden en dierenshows worden nauwlettend in de gaten gehouden en regelmatig verstoord, nu staan de dierentuinen steeds vaker ter discussie. Zijn dierentuinen onschuldig vermaak, broodnodig of gewoon regelrechte dierenmishandeling?





Urk!
Urk!

Derre is totaal overrompeld als Tony een verrassing voor haar heeft. Teun is door zijn rug gegaan en kan niets zonder Ap. Mathilde en Jannie maken Edinburgh onveilig.



Love Raft
Love Raft: Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professiona

Tien vrijgezellen ontmoeten elkaar in Zweden. Daarna horen ze aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 11

In Beemte-Broekland woont Beate samen met haar vriend in een oud bakhuisje. Ondanks dat ze dit huisje huren, hebben ze het helemaal eigen gemaakt. * Chef-kok Ramon maakt een overheerlijk winters gerecht: een hartige taart, gevuld met groene kool, spekblokjes en knolselderij. * De achtertuin van Ghezal uit Delft heeft haast geen schaduwplekken, weinig groen en het wordt er in de zomer flink warm. Ze roept de hulp in van tuinspecialist Niels. * In Medemblik restaureert Relinde Bood als een van de weinige mensen in Nederland nog papieren affiches uit de vorige eeuw. Relinde heeft veel bijzondere exemplaren door haar vingers zien gaan.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 2

Tatiana krijgt de fysiotherapeut op bezoek. Hope kruipt, staat en beweegt goed, maar dat was niet altijd zo. Ook gaat Titiana met de meisjes naar de supermarkt, waar meer boodschappen uit het mandje worden gegooid dan erin. Carlo verrast Fahishta met een beautybehandeling, maar ontspannen is lastig met de chaos thuis. Mieke en Nick krijgen een echo, waarbij duidelijk wordt wat de geslachten zijn van hun ongeboren drieling. Samen met Kevin en Mae, Nova en Ivy bezoekt Nicole voor het eerst de afdeling waar de drieling ter wereld kwam. Het was een geboorte vol complicaties, zowel voor Nicole als voor de meisjes.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 16

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De kleindochter van Dirk heeft een belangrijke boodschap voor Ellie. De humor zit wel goed. Toon is echt op zoek naar de liefde, maar wil gewoon zijn vrijheid niet verliezen in een relatie. Die vriendinnen zijn het probleem niet voor Lia...





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4691

Op zwemles, in de klas, je kent vast wel iemand in je omgeving met buisjes in de oren. Misschien heb je zelf wel eens een oorontsteking gehad en had de dokter het er over. Het plaatsen van buisjes is bij kinderen één van de meest voorkomende operaties in Nederland. Maar waarom moet je soms buisjes in je oren? Nizar zoekt het uit. In de sketch heeft Mick een goeie lifehack voor je.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust vaart Fré mee met de laatste weervisser op de Oosterschelde, op zoek naar ansjovis. In Ons Dorp kijken we terug op de winters van 1963 en 1940 waarin de Elfstedentocht doorging.



De Faker
De Faker: Afl. 7

Steven Kazàn is in Bakkum, bij de familie Meuwsen. Lukt het Steven om de Faker te ontmaskeren?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 13

Defensie wil op meer plekken laagvliegen met helikopters, maar veehouders zijn bang dat dieren in paniek raken * Basisartsen haken af, hoe motiveer je ze om dokter te blijven? * Stichting Donorkind en LUMC moedigen landelijk onderzoek spermabanken aan * Wat zijn de gevolgen van de nieuwe raketten van Noord-Korea?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 11

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Yuna begint met lijnen als Amir zegt dat ze een dikke kont heeft. Ze beseft wel dat ze beh

Yuna begint met lijnen als Amir zegt dat ze een dikke kont heeft. Ze beseft wel dat ze behoorlijk veel waarde hecht aan zijn mening.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Kees Boonman, Servé Hermans, Eelco Bosch van Rosenthal, Eveline Stallaart en

Kees Boonman praat ons bij over de spreidingswet: gaat die wet er komen? * Regisseur Servé Hermans is bezig met de voorbereidingen van een theatervoorstelling dat in het teken gaat staan van het levensverhaal van Sonja Barend. * Eelco Bosch van Rosenthal vertelt over de vierdelige serie De Slag om Florida. * Seksuologe Eveline Stallaart schreef het boek Even Tussen Ons, dat gaat over strubbelingen en twijfels in ons seksleven. Daarnaast is ze ook te zien in het nieuwe seizoen van Married at First Sight. * Anneke van Giersbergen treedt op met een nummer uit haar nieuwe voorstelling Heavy Strings.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 9

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Alle Regels Overtreden In Brookhaven RP!🏡

Alle Regels Overtreden In Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



BarnKidz
BarnKidz: Wanneer Kleine Teen het dagboek van Bonenstaak vindt, dreigt hij al haar geheimen te onthu

Wanneer Kleine Teen het dagboek van Bonenstaak vindt, dreigt hij al haar geheimen te onthullen.



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 3

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: SNEEUW | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Over de sneeuw en de winter. Trek je jas aan en ga mee naar buiten! Kijkwijzer: AL TEKST VAN SNEEUW Het is lekker koud vandaag Ik heb een goed idee Wij gaan naar buiten Ga je met ons mee? Pak je sjaal en je wanten Trek je jas snel aan En doe ook je muts op Dan kunnen we zo gaan Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee We gaan lekker spelen in de sneeuw Sneeuwballen gooien Wat hebben we een pret! We maken een -sneeuwpop Met ogen en een pet Dan gaan we schaatsen Pas op, het is heel glad Doe dus maar voorzichtig Anders val je op je gat Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee We gaan lekker spelen in de sneeuw Vind jij sneeuw en ijs ook fijn? Kon het maar altijd… winter zijn! We glijden van de heuvel Samen op de slee We gaan heel snel Van boven naar benee Nog eens naar boven Hop, daar gaan we weer Je wordt er wel moe van Maar ik wil nog een keer! Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee We gaan lekker spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee Spelen in de sneeuw Ga je mee Ga je mee We gaan lekker spelen in de sneeuw Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 7

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Amerikakenner Willem Post, directeur Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders Annet Koster en politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de Republikeinse voorverkiezingen in Iowa, over of we moeten vrezen voor lege schappen door aanvallen van Houthi's in de Rode Zee en over de spanning rondom de spreidingswet.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 119

Buurman Ron is van plan om de marathon te lopen. Hij kan wel een banaantje gebruiken voor extra energie. Helaas heeft Fenna al haar bananen verwerkt in een bananentaart. Wat moet buurman Ron nu? In de zeppelin wordt een demonstratie acrobatische gymnastiek gegeven, bakt Fenna een bergbeklim-cake en kan er meegedanst worden op het lied Fitlala.



Op de planken
Op de planken: Afl. 8

Het Rotterdamse Artvark Saxophone Quartet doet het allemaal nét iets anders. Hun veelzijdigheid bracht ze al op de meest uiteenlopende plekken, van klassieke festivals tot Lowlands.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 15

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.