True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-10-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Gallo neemt een snelle beslissing tijdens een gevaarlijke uitruk, waardoor Casey woedend is dat zijn bevelen niet zijn opgevolgd. Kidd voelt een spanning in haar relatie met Severide. Brett en Mackey zoeken naar antwoorden na een reeks verdachte oproepen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 42 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 oktober, 21:38 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Wanneer Lyle's nichtje wordt beschuldigd van het plegen van een misdaad op haar universiteitscampus, schakelt Lyle Margaret en Todd in om haar te verdedigen.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: De sperzieboon en de haricot vert. Maar wat is nu precies het verschil tu

De sperzieboon. Een doordeweeks boontje en het toonbeeld van de oer-Hollandse keuken. Voor bij chiquere gelegenheden grijpen we naar de haricot vert. Maar wat is nu precies het verschil tussen de twee groene boontjes? De Keuringsdienst zoekt het uit.



Urk!
Urk!

Mathilde heeft een rottijd achter de rug en slaat alle frustraties eruit. Ap legt de laatste hand aan Teuns föhn-paleis. Tijdens de visbezorging zingen Tony en Derre de sterren van de hemel.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Chef-kok Nelly Robinson staat bekend om zijn fantasierijke creaties gebaseerd op verhalen, sprookjes en herinneringen. De koks maken zijn gerecht Mr. McGregor Garden na, een gerecht geïnspireerd op de verhalen van Beatrix Potter over Peter Rabbit. Voor een van de deelnemers eindigt hier het sprookje.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Julian en Nanouk krijgen het niet alleen warm van ons donzen dekbed. Maar Julian is 's ochtends opeens behoorlijk afgekoeld. Daan en Kailina staan nog in de startblokken en moeten elkaar eerst maar eens rustig in de ogen kijken.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 32 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 oktober, 18:22 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 202 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Chloe heeft een slechte dag vanwege de spanning tussen team oranje en team blauw. Pete wacht op een video-onderzoek, zodat een mogelijke lekkage kan worden verholpen.