True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-10-2023


Chicago Fire
Chicago Fire

Firehouse 51 wordt opgeroepen voor een gevaarlijke brand in een opslag van tien verdiepingen. Daar komen Herrmann en Cruz vast te zitten in een goederenlift zonder communicatie.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 37 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 oktober, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Todd probeert zijn broer, Lawrence, te overtuigen om naar huis te komen. Margarets familie helpt haar bij het oplossen van een zaak met een overval en een gewonde bankbediende. De families worden herenigd en iedereen gaat naar Margaret voor Thanksgiving.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Er gaat een vreemd verhaal rond over zwangere paarden. De Keuringsdienst

Er gaat een vreemd verhaal rond over zwangere paarden. In het bloed van de paarden zou iets zitten waar andere dieren vruchtbaarder van worden. Een onwaarschijnlijk, bloederig gerucht. Of toch niet? De Keuringsdienst volgt het bloedspoor en verwondert zich over een industrie waar weinig mensen ooit van gehoord hebben.



Urk!
Urk!

Mathilde laat haar emoties de vrije loop als ze noodgedwongen afscheid neemt van haar grote liefde. Teun sleurt Ap mee in zijn strenge sportregime. Tony en 'dad' bakken vis in Wormerveer.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Drie deelnemers lopen de keuken in, klaar voor de drukproef. Ze moeten het gerecht, met een opvallend ingrediënt, van internationaal Aussie-icoon Luke Nguyen namaken zonder recept.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jan maakt nou niet meteen een spetterende indruk op Wilma. En het is ook flink zoeken naar gezamenlijke interesses.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 27 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 oktober, 18:22 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 197 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 oktober, 17:46 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Bovenop de hun andere werk, geeft Peter de teams nog meer klusjes. Hij heeft een speciale lijst, die de teams moeten afwerken om door de inspectie te komen. Daarnaast scoort een team strategisch, waardoor de spanningen hoog oplopen tussen de deelnemers.